28. april 2013

Noen tips og råd før eksamen

Eksamensperioden er i gang for fullt, og her kommer noen tips til deg som gruer deg. Jeg har lagt ut disse tipsene før, men de går liksom aldri ut på dato. Da gjenstår det bare å ønske dere lykke til! :-)


Et annet råd er å høre på noe musikk du liker, både mens du leser og når du er på vei til eksamen. Velg noe du liker, som får deg i godt humør og roer deg ned litt. Jeg hører alltid på Bob Marley før eksamen!

2 kommentarer:

  1. Hei,
    jeg er jente som går i vg1, men vurderer å ta vg2 og vg3 som privatist. Jeg føler at det meste av det jeg lærer, er ting jeg har lært hjemme og skolehverdagen er ofte preget av mye vikarer, dårlige lærere og veldig lite frihet.
    Jeg lurer litt på om dere generelt vil anbefale å ta resten av vgs som privatist? Jeg ligger på et snitt rundt 5, og vil si at jeg har ganske god selvdisiplin. Jeg er forberedt på at det vil bli veldig mye "alenetid" over bøkene. Hvordan gikk dette syns dere? Hendte det at dere hadde kollokvier med andre privatister, eller ble det mest lesing selv?
    Hvordan var det å kombinere jobb og skole, og hvordan var "privatisthverdagen" generelt?
    Dette ble en lang melding med en del spørsmål, men håper dere kan ta dere tid til å svare :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Send en mail til maria_uldahl@hotmail.com, så skal jeg svare så godt jeg kan :-) Ellers ligger det en del innlegg om hvordan man kan arbeide med skolearbeid som privatist på "Tips og råd" kategorien i menyen til venstre.

      Slett

Kommenter!